Mentale Massage

Je bent bezig met de laatste check van een draaiboek. Maar je gedachten zijn bij een e-mail van een klant met een ingewikkelde vraag. Ondertussen spookt een opmerking van een collega nog door je hoofd. Je moet trouwens opschieten anders mis je een afspraak op locatie zo. Dat draaiboek. Ja. Nu!

Wat is Bedrijfsmindfulness?

Bedrijfsmindfulness? To be mindful betekent –opmerkzaam- zijn. Bewust, in het nu en zonder oordeel. Dat is best lastig, want van nature zwiepen je gedachten heen en weer tussen verleden en toekomst en heb je (on)bewust een mening over wat je denkt. Het is spitsuur in je hoofd.

Nu Nu Nu

Bedrijfsmindfulness leert je in het ‘nu’ te leven - werken en je hoofd leeg te maken- houden. Geen duizenden gele post-its en hersenspinsels. Maar geconcentreerd werken aan waar je mee bezig bent.

Check!

Hoe werkt Bedrijfsmindfulness? Bedrijfsmindfulness is oefenen. Deze workshop bestaat vooral uit oefenen. je krijgt oefeningen die je direct tijdens en in je werk kunt gebruiken. Hoe vaker je oefent; des te meer zal mindful werken je opleveren. Je wordt rustiger, kunt je beter concentreren en wordt creatiever. Je kunt met minder stress meer bereiken! De Mentale Massage is bedoeld als een eerste kennismaking met Bedrijfsmindfulness. 

Voor wie en wanneer?

Deze Mentale Massage duurt een uur en is geschikt voor groepen van 10 - 150 personen. Perfect voor thema's als -de kunst van het loslaten- of - het nieuwe werken- etc. Als losstaande workshop of als onderdeel van een training of event. Voorkennis is niet nodig. Wel is het prettig als de deelnemers openstaan voor een nieuwe ervaring. Een theater of cabaretopstelling is prima. De Mentale Massage vindt gewoon op een stoel plaats.

Hoe zweverig is dit?

Mindfulness roept soms associaties op met goeroes, kruidenthee en lotushoudingen en krijgt soms de stempel op van ‘zweverig’. Bedrijfsmindfulness is echter gewoon een training om aandachtig te
werken; de (onnodige) franje is achterwege gelaten.

Wie is de trainer?

Bedrijfsmindfulness.nl is een nieuw initiatief van trainings- en coachingsbureau Essentioneel. Eigenaar en trainer Marc Hijkoop geeft de Mentale Massage. Marc is al meer dan 10 jaar trainer en coach in het bedrijfsleven en de groep is bij hem in vertrouwde handen.

Kosten

De kosten voor een Mentale Massage bedragen € 750,00 excl. BTW en reiskosten. Boek nu een Mentale Massage!

Naar boven