Introductieworkshop

Je bent bezig met de laatste check van een speech. Maar je gedachten zijn bij een e-mail van een belangrijke klant. Ondertussen spookt een opmerking van een collega nog door je hoofd. Je moet trouwens opschieten anders mis je een afspraak. Die speech. Ja. Nu!
 

Wat is Bedrijfsmindfulness?

Herken je dat gevoel? Spitsuur in je hoofd? Bedrijfsmindfulness helpt je om je aandacht te houden bij dit moment. Bedrijfsmindfulness? To be mindful betekent –opmerkzaam- zijn. Bewust, in het nu en zonder oordeel. Dat is best lastig, want van nature zwiepen je gedachten heen en weer tussen verleden en toekomst en heb je (on)bewust een mening over wat je denkt.

Nununu

Bedrijfsmindfulness leert je in het ‘nu’ te leven - werken en je hoofd leeg te maken- houden. Geen duizenden gele post-its en hersenspinsels. Maar geconcentreerd werken aan waar je mee bezig bent. Check! Hierdoor vermindert stress en kan je effectiever en efficiënter werken. Lees meer over wat Bedrijfsmindfulness oplevert.

Workshop Bedrijfsmindfulness

Wij hebben een unieke in-company training Bedrijfsmindfulness ontwikkeld. In zes bijeenkomsten (van 2 uur) leren de medewerkers de techniek, oefenen ze en integreren ze Bedrijfsmindfulness in hun functioneren. In deze introductieworkshop ervaar je zelf wat deze training inhoudt. Denk je dat de training Bedrijfsmindfulness iets is voor jouw organisatie, meld je dan nu aan voor deze introduktieworkshop.

Hoe zweverig is dit?

Mindfulness roept soms associaties op met goeroes, kruidenthee en lotushoudingen en krijgt soms de stempel op van ‘zweverig’. Bedrijfsmindfulness is echter gewoon een training om aandachtig te werken; de (onnodige) franje is achterwege gelaten. Bedrijfsmindfulness helpt je om stress te verminderen en vitaler in je werk te staan.

Data en locatie

De eerstvolgende open introductieworkshop is op vrijdagmiddag 13 mei in Pand020 in Amsterdam. Deze staat in het kader van de training 'Mindfulness op het werk' en is daarom gratisSchrijf je nu in voor de workshop. Kan je deze keer niet, maar wil je graag de volgende keer deelnemer meld je aan voor de nieuwsbrief en je wordt op de hoogte gehouden.
Deze workshop verzorgen wij ook in-company, neem hiervoor contact op met ons.

Anderen over de introductieworkshop

'De Personeelsvereniging organiseerde voor het bedrijf een workshop Bedrijfsmindfulness. Door middel van een korte sessie konden medewerkers proeven wat het nu precies inhoudt. Marc Hijkoop gaf een boeiende interactieve workshop waardoor men meer in het “nu” kan zijn. De aanwezigen zagen na de workshop in dat men na veel oefenen meer energie en minder stress kan bereiken. Voor ieder een aanrader.'
Movares (winnaar Beste Werkgever 2010)

In juni 2010 maakte ik kennis met Bedrijfsmindfullness van Essentioneel. Geïnspireerd door “de kracht van het nu” en “een nieuwe aarde” van Eckhart Tolle gaf deze introduktieworkshop mij zicht op de wijze hoe je jezelf kunt (laten) ontwikkelen om in een werkomgeving in het NU te blijven. Op een ontspannen en praktische wijze nam Marc Hijkoop de groep mee in de technieken die je laten beleven wat de kracht van het nu is. Marc legde ook de lus naar de toegevoegde waarde voor jezelf en de dagelijkse praktijk. Een aanrader voor hen die werken aan verdieping van het nieuwe (persoonlijk) leiderschap. Wat de workshop een extra waardevolle dimensie gaf, was de keuze van de eigentijdse locatie als ook de perfecte verzorging (catering en hulpmiddelen)!
Ken Pon, KPInterimmanagent

Bedrijfsmindfullness: schep orde in de chaos van je eigen gedachte en beslis zelf en bewust wat er belangrijk voor je (werk) is. Marc leert je hoe je met regelmatig oefenen steeds meer grip op je eigen gedachten en dus ook je leven kunt krijgen.
Yvette

Naar boven