Training Bedrijfsmindfulness

Bedrijfsmindfulness leer je door te doen. Deze in-company training is speciaal ontwikkeld voor bedrijven die hun medewerkers de gelegenheid willen bieden om zich te trainen in Bedrijfsmindfulness. Met als doel dat de medewerkers meer in het nu werken, zodat ze met minder stress en minder energie meer bereiken. Het proces van Bedrijfsmindfulness levert ontzettend veel op, maar het is geen techniek die je als een trucje leert. Het is een techniek die aandacht, discipline en oefening vraagt. De training Bedrijfsmindfulness is hier bij uitstek voor geschikt omdat de training uit zes bijeenkomsten is opgebouwd.

Lees meer over:

 

Resultaten voor de deelnemers:

  • Je leert de vaardigheden van Bedrijfsmindfulness
  • Je leert opmerkzaam te zijn op wat je denkt, voelt en ervaart
  • Je focust meer op jouw opdrachten
  • Je leert stresssignalen sneller te herkennen en op een kalme doch effectieve wijze op te reageren, waardoor stress afneemt
     

Inhoud van de training Bedrijfsmindfulness

Deze in-company training leert de medewerkers van de organisatie om met volle aandacht in het nu te werken. De training leert de medewerkers de vaardigheden van Bedrijfsmindfulness. In een zestal twee-wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur oefenen, bespreken en reflecteren de medewerkers op de oefeningen van Bedrijfsmindfulness.
Medewerkers functioneren na de training meer in het nu. Ze zijn effectiever en efficiënter. Met minder stress bereiken ze meer.

De training bestaat uit zes bijeenkomsten van 2 uur op de lokatie van de organisatie. Onze ervaring leert dat het begin of het eind van de dag een goed tijdstip is (eventueel een deel van de training in eigen tijd).
Tussen de bijeenkomsten oefenen de medewerkers zelf (elke dag 15 minuten).
Na de zes bijeenkomsten kunnen de deelnemers zelfstandig doorgaan met de oefeningen en Bedrijfsmindfulness verder integreren in hun functioneren.

Voor wie

Deze training is voor organisaties die hun medewerkers vitaler, minder gestresst en toch effectiever en efficiënter willen laten werken. De deelnemers zelf dienen gemotiveerd te zijn om aan de bijeenkomsten deel te nemen en om (gedurende de trainingdsduur) elke dag vijftien minuten te oefenen.

Praktische Zaken

Training wordt verzorgd op locatie van de organisatie (geen reistijd voor de deelnemers). 12 deelnemers maximaal per groep. Voor meer informatie neem contact met ons op. 
 

Naar boven